Slide Något
alldeles speciellt.
våra menyer är Reservera bord

Restaurang Standard

Vi är så glada att ni kommer till oss!
Under rådande situation ber vi er att hålla en fysisk distans till varandra och respektera myndigheternas rekommendationer.

På grund av dessa tuffa tider har vi satt vår ursprungliga tanke på paus med att driva Standard på två våningar, i fyra delar på Hansa. Vi, med många andra, längtar efter att få öppna upp fullt ut igen och att Malmö ska få lära känna oss och få ta del av vår deli, cocktailbar, bistro och matsal. Men till dess har vi öppet för lunch på markplan måndag till lördag med en varierande meny baserat på Skånes naturskafferi och vad våra lokala producenter erbjuder vecka till vecka.

After work
Ni har väl inte missat vår populära After work? Varje onsdag-fredag från kl. 15.00 med AW-priser i baren och en enklare AW-meny. Blir ni ett större sällskap får ni gärna boka bord.

Abonnera våra lokaler
Abonnera våra lokaler för event eller privata tillställningar. Med förutsättning att myndigheternas rekommendationer efterföljs kan vi erbjuda ett skräddarsytt upplägg. För mer information hör av er till cecilia@restaurangstandard.se

Cocktail Bar

I cocktailbaren sätter du dig en fredagseftermiddag med en kopp kaffe eller ett glas vin och tar något litet, kanske en charkbricka, och bara njuter av livet.
På lördagar hänger du en stund, kanske tillsammans med familjen eller vännerna, och äter en bit mat eller bara dricker något gott. Vi satsar på goda viner, vi har en klassisk drinklista med Standards favoriter. Suktar du efter en rökig whiskey eller vällagrad rom till en god kopp kaffe så kan du få det också.

Bordsreservation

Bordet står färdigt och ni förlorar inte tid på att stå och vänta. Klicka på knappen här nedan.